Vesna Pranjić

GULAŠ OD DIVLJAČI1O192236

Potrebni sastojci:

meso divljači
glavica luka
svježa paprika
svježa rajčica
gljive
ljuti feferoni
lovorov list
sol
papar
crvena paprika u prahu
crno vino

Opis pripreme jela / priprema:

Meso divljači stavimo u marinadu od krijenastog povrća, češnjaka, papra u zrnu, sušenih borovnica i timijana te pustimo da odstoji. Luk nasjeckamo te na njemu pirjamo svježu zelenu papriku i rajčicu. Dodamo gljive, meso iz marinade i ljute feferone. Na kraju dodamo začine te podlijemo vodom i crnim vinom. Kuhamo dok meso ne omekša.

Prijedlog načina posluživanja:

Gulaš od divljači poslužimo uz žličnjake od kukuruznog brašna.

MARINADA

korjenasto povrće
češnjak
papar u zrnu
sušene borovnice
timijan

Oglasi